Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

"Le Saint Mathias »

 « Le Saint Mathias » Ja,pas shumë muajsh në pritje,mund ti gjejmë djathrat « Le Saint Mathias » produkte bio këtu në Shqipëri në restorantet më të mira të Tiranës. Kjo pjatë u realizua nga Gian Franco i “Trattoria Buonocore” , rruga Mustafa Lleshani Tiranë. Këto janë polenta csrotinis dhe salca tome de Zal e freskët dhe gjizë me mjaltë, të cilat nxjerrin në pah « le Saint Mathias ». Është e shkëlqyer, shitja nëpër dyqane është në fazë e zhvillimit.

Kontakt : p.pascal(@)selenicebitumi.com

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin