Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Kompania franceze SPIECAPAG

Te nderuar anetare,

Siç jeni tashme ne dijeni, kompania franceze SPIECAPAG, anetar strategjik i Dhomes tone do te ndertoje pjesen shqiptare te gazsjellesit

Nese ju keni interes per te bashkepunuar me kete projekt te madh, jeni te lutur te dergoni ne adresen subcontract-supplier.shqiperia(@)spiecapag.com

  • profilin e kompanise suaj
  • sherbimet qe ju do te donit ti ofroni kompanise
  • E-mail-i ne gjuhen angleze duhet te filloje me fjaline: Company X, Member of the  Chambre de Commerce et d’Industrie France Albanie, etc  

Gjithashtu deshiroj t’ju kujtoj Mbremjen e vererave rosé, diten e Premte , 29 prill 19.30, Bar Rovena

 Ju urojme bashkepunim te mbare dhe shpresojme te shihemi se shpejti! 

Faleminderit,

 

Blerina

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin