Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Jean-Alain Award from President - "Grand Master"

Presidenti Nishani dekoron zotin Jean-Alain Jouan me Titullin “Mjeshtër i madh”

Z. Alain Jouan eshte anetar themelues I CCI France Albanie

 

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 21/03/2017, nr. dekreti 10091 zotit Jean-Alain Jouan Titullin “Mjeshtër i madh” me motivacionin: “Për kontributin e vyer në realizimin e suksesshëm me standarde të nivelit më të përparuar botëror të një prej proceseve më madhore të vendit, i cili ka lehtësuar lëvizjen e lirë të qytetarëve shqiptarë, atë të pajisjes me dokumente identiteti biometrike nëpërmjet ngritjes së rrjetit kombëtar të zyrave të regjistrimit dhe shpërndarjes dhe ngritjes së një Qendre Kombëtare Personalizimi”

 

Urime Jean Alain !

 

 

 

 

 

Displaying DSC_6953.JPG

 

 

 

Documentation

Download 2017_03_23_-_The_President_of_the_Republic_awards_the__Grand_Master__title_to_Mr._Jean-Alain_JOUAN_-_Presidenca.al__1_.pdf  (PDF • 237 KB)

PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin