Aktualitetet e anetareve

[Info] 18.8 milionë euro investime për kampuset universitare / 18.8 million euros investment for university campuses

U nënshkruan sot në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë tre marrëveshje të rëndësishme mes qeverisë Shqiptare, qeverisë Franceze dhe qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë.

-------------------------------------------------------

 

Three important agreements between the Albanian government, the French government and the government of the Federal Republic of Germany were signed today in the Ministry of Finance and Economy

Documentation

Download Firmosja_e_marreveshjes_me_KfW__AFD_-_14_dhjetor_-njoftim_pert_mediat.pdf  (PDF • 561 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin