Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Inagurimi i deges se re "Unaza e Re" ne qytetin e Tiranes.

Në një ceremoni të posaçme në datën 14 Shtator 2016, u inagurua Dega më e re e Bankës Societe Generale Albania në zonën Unaza e Re në Tiranë.

Z. Frederic Blanc, Drejtor i Përgjithshem i Bankës Societe Generale Albania theksoi vendosmerinë e kësaj banke për të levizur me hapa të qëndrueshme dhe të menduara mirë drejt zhvillimit dhe inovacionit, gjithmonë në shërbim të klientëve tanë që vinë duke u rritur ditë pas dite.

Ndër të tjera ai theksoi vlerat që misherojnë këtë Bankë mbi 150 vjeçare, vlerat që stafi i saj i mbron dhe zbaton me besnikëri, të tilla si; Përkushtimi, Inovacioni, Përgjegjshmëria dhe Shpirti i Skuadrës, të gjitha këto të animuara edhe në logon e Bankës.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin