Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

ICTS Albania - Profili i Kompanisë

Si lider i tregut, ICTS Albania ofron shërbim të integruar të sigurisë në Aeroporte, Linja Ajrore, Detare dhe në Sigurinë e Përgjithshme. Gjithashtu, Kompania ofron ekspertizën dhe njohuritë e saj unike në Trajnime, Konsulencë & Auditime.

ICTS ka ofruar shërbime sigurie në Shqipëri për klientë të ndryshëm që nga viti 2005, të tillë si:

• Aeroport dhe Linja Ajrore

• Hotele

• Ambasada

• Qendra të kontrollit të Automjeteve në të gjithë Shqipërinë

• Port Privat

• Qendra Biznesi

• Eventet në Ambasadat dhe Dhomat e Huaja të Tregtisë

• Kompani Nafte

• Kompani Energjitike

• Spitale Private

• Banka

• Autoritete Shtetërore

ICTS Albania ofron shërbimet e mëposhtme në Sigurinë e Përgjithshme:

• Roje të Kontrollit në Hyrje

• Skanim i personave (rreze X dhe Kontroll fizik)

• Roje & Patrullë

• Monitorues CCTV

• Supervizor dhe Menaxher Turni

• Menaxher Stacioni

• Truprojë

• Shoqërimi VIP

• Siguri Eventesh dhe Kontroll Biletash

• Menaxhim i Parkimit të Makinave

• Shërbimi i Recepsionit dhe Shërbime ndaj Klientëve me Njohuri në Siguri

• Agjent për Kontrollin e Dokumenteve të Udhëtimit dhe Profilistë (intervistues për shenja të dyshimta)

• Skanime të ngarkesave dhe bagazheve

• Grup i gatshëm

• Shoferë me Njohuri në Siguri

Documentation

Download ICTS_Company_Profile__Alb.pdf  (PDF • 11 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin