Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

I urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë të ri - Vision Shpk

Albania VISION Institute është krijuar si sh.p.k në vitin 1996 si e vetmja kompani për tu marrë ekskluzivisht me shëndetin e SYRIT. Eshtë kompania e parë shqiptare që pas ndryshimeve demokratike të vendit, vuri në qëndër të vëmendjes së shëndetësisë shqiptare shëndetin OKULAR nëpërmjet instalimit dhe zhvillimit të aktivitetit shëndetësor privat. Kompania u krijua fillimisht si klinikë mjekësore okulistike me kabinetin e vizitave dhe sallën e operacioneve për operacionet e syrit dhe më vonë u plotësua me Shkollën OPTIKE per përgatitjen e OPTICIENËVE të pare ne vendin tonë si dhe me magazinat optike për tregëtimin e materialeve optike dhe mjekësore qe lidheshin me syrin si xhama optik, syze optike, proteza, lente kontakti, lente intraokulare dhe sisteme optike.

Kontakte

 Rr. "Jeronim De Rada", 01017
Nr. 2 Tiranë

 GPS (41.32734°N, 19.82469°E)
 +355 4 2232 655
 +355 68 21 88 316

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin