Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

I urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë të ri "Veizi Cash & Carry"

I urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë të ri "Veizi Cash & Carry", i cili është një kompani shpërndarëse në sektorin e ushqimit dhe tregtinë e qelqit, me një eksperience mbi 30 vjet.

Klientët e tyre janë: tregje, hotele, bare, restorante dhe biznese të tjera të vendosura në Shqipëri e jashtë vendit.

Lexo më shumë

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin