Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

I urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë të ri - Cabinet d'Avocats KLIT DELILAJ

Avokat franko-shqiptar me zyrë në Rennes, por me rreze ndërhyrjeje që përfshin gjithë Francën, vë në shërbim të bashkatdhetarëve të mi (dhe jo vetëm) gjithë njohuritë e forcat e mia kur këta të fundit ndeshen me probleme ligjore të ndryshme. Human, reaktiv dhe efiçent, e ushtroj këtë profesion me pasion, si vokacion të hershëm. Ndërhyj kryesisht (por jo ekskluzivisht) në çështje penale, çështje emigracioni, çështje tregtare dhe në fushën e egzekutimit të vendimeve gjyqësore të huaja në Francë."

 

Kontakt: 

Klit DELILAJ

Avocat au Barreau de Rennes 

4 Place Marechal Juin

35000 Rennes

 

tel: 06.84.32.71.35

fax: 02.72.07.82.01

e-mail: delilajklit(@)yahoo.com

Documentation

Download CV_M.Klit_DELILAJ.pdf  (PDF • 649 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin