Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Histori suksesi: Voltalia fiton ankandin e dytë për parkun fotovoltaik të Spitallës

Urime Voltalia-s për parkun e dytë fotovoltaik!

Të nderuar anëtarë dhe miq,

Kemi kënaqësië t'ju informojmë se Voltalia ka fituar ankandin e dytë për ndërtimin e parkut fotovoltaik të Spitallës, një park me kapacitet prej 100 Megavatësh, i cili do të ngrihet në një sipërfaqe prej 120 hektarësh.

 

Kompania franceze Voltalia ka bërë ofertën 29.89 euro për megavat. 

Në fjalën e saj, ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku shpalli fitues kompanine franceze VOLTALIA

Voltalia është një aktor ndërkombëtar në energji të rinovueshme.

Në Shqipëri, kompania u shoqërua nga Dhoma jonë e Tregtisë, CCI France Albanie.

I urojmë Voltalia-s shumë suksese në projektin e tyre të dytë në Shqipëri. 

https://www.voltalia.com/en

https://www.youtube.com/watch?v=ZNg16-sr2eY

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin