Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Ftesë: Webinar: Si mund ta «prekim» Francën më nga afër? 27/05/2021; 11h00

Të nderuar anëtarë e miq, 

Themeluesit e CCI France Albanie kanë një qëllim shumë të qartë: të kultivojnë miqësinë midis Francës dhe Shqipërisë përmes anëtarëve të saj.

Biznesi, klima, këshilla ligjore: Si ta « prekim » Francën më nga afër ?

  1. Dëshironi të hapni një degë në Francë apo t'i dergoni fëmijët tuaj të studiojnë atje ?
  2. Dëshironi të gjeni klientë të rinj në Francë ?
  3. A keni një mik apo dikë nga familja që mund të ketë nevojë për këshilla ligjore ?
  4. Pyetje të tjera ?

Përgjigjet i marrim nga anëtari ynë, "Cabinet d'avocats Klit Delilaj", Avokat në Barreau de Rennes, Francë, Franko-Shqiptar, më 27 maj në 11:00 

  • Webinar ne Zoom- Eventi do të moderohet nga Blerina Kazhani/Drejtore Ekzekutive-CCIFA
  • Pjesëmarrja: falas
  • Gjuha e punës: shqip dhe /ose frëngjisht

 

FOLËSIT

11h00-11h05

Fjala e Mirëseardhjes- Julien ROCHE

President  - CCI France Albanie

 

11h05-11h15

Prezantim Gjergji THEMELI / Themelues i Maison Albanie dhe Anëtar i Këshillit Drejtues i CCIFA

 

11h15-12h15

Pyetje/Përgjigje me KABINETIN E AVOKATEVE KLIT DELILAJ, Avokat në Barreau de Rennes, Francë, Anëtar Strategjik i CCIFA

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin