Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Ftesë: "Visio-Koktejl me anëtarët tanë & Dëshmitë e kompanive''

Të nderuar anëtarë, 

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri ka  kënqësinë t'ju ftojë në '' Vizio-koktej me anëtarët tanë & Dëshmi të Kompanive".

Me këtë rast, ne ftojmë secilin nga ne të marrë nje pije përpara. 

Gjithashtu, do të kemi kënaqësine të dëgjojmë:

 

  • Julien Roche- Kryetar CCI FA
  • Pirro Vengu/Autoriteti Portual Durres 
  • Elisabeta Nezaj / A.R.S Legal & Financial Services
  • Data: 09/07/2020
  • Ora: 11h00
  • Pjesëmarrja: e hapur dhe e lirë

Me dëshirën t'ju shohim të gjithëve më 09 Korrik, ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen.

 

E juaja,

CCI France-Albanie

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin