Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

[Ftesë] Mbrëmje me FAB

Të dashur anëtarë,

Presidenti i FAB * dhe nënkryetari ynë, z. Gasmen Toska, është i  lumtur t'ju ftojë në një mbrëmje të mërkurën, më 20 mars:

19 :00 – 20 :00 Koktej

20:00 – Darka

Vendi: Restorant Era Villa, (ngjitur me Stadiumin)

Me pjesëmarrjen e njëzetë kompanive lioneze të fushave të ndryshme, të ambasadorit francez në Shqipëri, znj. Christina Vasak, personalitete të tjera franceze dhe ekonomike të vendit.

Jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj jo më vonë se data 13/03/2019 në: info@ccifa.al ose mob: 068 80 87168

* Shoqata e Biznesit France-Shqipëri

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin