Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Ftesë: Festivali i muzikës klasike Different Trains

Me rastin e Festivalit të muzikës klasike Different Trains, ambasada e Francës në Shqipëri fton pianisten franko-armene Varduhi Yeritsyan të japë shfaqje në Tiranë.
Ajo do të luajë e shoqëruar nga violinistja japoneze Mayu Kishima e ftuar nga ambasada e Japonisë në Shqipëri, dhe nga violonçelisti shqiptar Vlorent Xhafaj.
Koncerti do të shfaqet ditën e hënë, më 17 qershor në sallën e re të koncerteve “Tonin Harapi” të liceut artistik “Jordan Misja”, ora 19:00.

                                                                                      Në program:

Dmitri Chostakovitch : Trio n°2, Op. 67
Richard Strauss : Romancë per violonçel dhe piano
Robert Schumann : Fantasiestücke, Op. 73
Ludwig van Beethoven : Trio / Op.70 n°1 ’"Fantôme"

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin