Aktualitetet e anetareve

Dhoma

FTESË- "FESTA E VERËS"- Kryetari ynë, Julien Roche dhe Këshilli Drejtues i CCIFA...

Të nderuar anëtarë,

Kryetari ynë, Julien Roche dhe Këshilli Drejtues i CCI Francë Shqipëri, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në një drekë jo formale në Vila Golem, ditën e dielë,  15 Korrik 2018. Aperitivi në orën 12.30

Të ftuar nderi:

  • Shkëlqesia e saj Znj. Christina Vasak - Ambasadore e  Francës në Shqipëri
  • Sonila Qato - Ministre e Sipërmarrjes
  • Erion Veliaj*Kryetari i Bashkisë së Tiranës
  • Dragoljub DAMLJANOVIC - Kryetar i CCI France-Serbie
  • Sanja Ivanic - Drejtore Ekzekutive- CCI France-Serbie

--------------------------------------

Pjesëmarrja në “Festën e Verës”:

  • Ofrohet për një person nga CCI FA.
  • Për më shumë se 1 pjesëmarrës kostoja e pjesëmarrjes është 22 € për person.

Jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj tek info(@)ccifa.al  dhe kryerjen e pagesës pranë zyrës tonë deri më 12 Korrik 2018

Adresa:

Golem- Qerret- Kavaje, Kompleksi ADA

*Në pritje të konfirmimit

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin