Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Forumi i grave frankofone !

CCI France Albanie në bashkepunim me Ambasadën e Francës në Tiranë, Agjencinë Universitare të Frankofonisë dhe Departamenti i Gjuhës Frënge i Universitetit të Tiranës, organizoi takimin e parë të grave frankofone, në të cilin u ndanë përvoja dhe pikëpamje mbi angazhimin e tyre në shoqërinë shqiptare. 

Me pjesemarrjen e Shkëlqesise e Tij, Ambasadori i Francës në Shqipëri, Z.  Bernard FITOUSSI dhe bashkeshortes znj. Sonia Fitoussi, Z. Julien ROCHE – Presidenti i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri, Znj. Mirela KUMBARO – Ministre e Kulturës Znj. Milena HARITO – Ministre për Inovacionin dhe për Administratën Publike, Znj. Mimoza HAFIZI – Deputete, Znj. Mira MEKSI – Shkrimtare, Znj. Diana ÇULI – Shkrimtare, Znj. Matilda ODOBASHI – Artiste e arteve pamore ,Znj. Lindita TRASHANI – Presidente e Shoqatës së Mësuesve të frëngjishtes në Shqipëri, Znj. Andromaqi HALOÇI - Profesore në Universitetin e Tiranës, Znj. Ajola XOXA – Avokate, partnere në Studion Ligjore « The Partners », drejtore Ekzekutive e Institutit të Studimeve Ligjore BENUSSI, Znj. Aurela ANASTASI – Profesore në Universitetin e Tiranës, Avokate , Znj. Flutura XHABIJA – Presidente e Shoqatës së Grave Afariste

 

Moderator I mbrëmjes ishte Prof. Dr. Esmeralda KROMIDHA (Universiteti i Tiranës)

 ​

 

Documentation

Download Letra_ne_shqip.docx  (DOCX • 89 KB) Download Programme_Forum_des_Femmes______Francophones_shqip__1_.docx  (DOCX • 106 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin