Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Forumi i Grave Frankofone në Shqipëri - "Gratë dhe Pushteti"

Me pjesëmarrjen e Ambasadores së Francës, Znj.Christina Vasak, Znj. Mimoza Hafizi, Profesoreshë në Universitetin e Tiranës, Znj. Elisabeta Gjoni, Zëvendëskryetar i CCIFA, Grupi Amadeus, Znj. Rina Pero, anëtare e CCIFA / ARS Legal & Financial, znj. Esmeralda Kromidha, profesoreshë në Universitetin e Tiranës, frankofonë të tjerë, studentë dhe anëtarët e CCIFA

Pjesëmarrësit shkëmbyen ide gjatë debatit të realizuar pas filmit, me temë: barazia gjinore në Shqipëri dhe në botë.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin