Aktualitetet e anetareve

Forumi i bizneseve – Samiti i Parisit për Ballkanin Perëndimor

Franca mirëpriti Samitin e ardhshëm  për Ballkanin perëndimor në Paris me datë 4 korrik 2016. Business France, Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit, Ministria e Punëve të jashtme dhe zhvillimin Ndërkombëtar  me mbështetjen e Medef Internacional dhe CNCCEF organizuan këtë forum biznesi me prezencën e gjashtë ministrave të ekonomisë të vendeve fqinje. Me pjesëmarrjen e CCIFA.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin