Aktualitetet e anetareve

Dhoma

FORUMI I 2-TË EKONOMIK FRANKOFON NË SHQIPËRI

FORUMI I 2-TË EKONOMIK FRANKOFON NË SHQIPËRI 21.03.2016

Prezantimi i ndërmarrjeve frankofone në Shqipëri

Ambasada e Francës në Shqipëri, Ambasada e Kanadas në Romë, Universiteti i Tiranës, Agjencia Universitare e Frankofonisë, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqiperi organizuan Forumin e 2-të Ekonomik Frankofon në Shqipëri, ditën e hënë 21 mars 2016, në hotel Rogner

 

Prezantime të shkurtra dhe programe konkrete studimi u prezantuan diten e hënë, 21 mars para një audience të madhe të përbërë kryesisht nga studentët. Gjuha franceze është shume e rendesishme dhe vendet frankofone kane përparesi arsimin: Çfarë studimi te zgjidhni ? Cilin  sektor ? Kush janë qëllimet e biznesit? Cilat janë avantazhet e studimeve në një vend frankofon?

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin