Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Forumi ekonomik i 3-te Frankofon ne Shqiperi !

CCI France Albanie në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Tiranë dhe Universitetin e Tiranës organizoi Forum e 3-të ekonomik frankofon më 23 mars, 2017.  

Tema që u trajtua këtë vit ishte  ajo e sipërmarrjes digjitale dhe teknologjive të reja

Me pjesëmarrjen e  Isabelle LE GUELLEC,  Këshilltare e Parë në Ambasadën e  Francës, Znj. Milena Harito, Ministre e Inovacionit, Mr. Julien Roche, Kryetar CCIFA, Znj Maria Niculescu Drejtore e AUF (Directrice de l’École Supérieur de la Francophonie pour l’Administration et le Management de l’Agence universitaire de la Francophonie) , Dritan Mezini, Kryetar/AITA (Albanian Information Technology Association), kompaniteë anëtare të  CCIFA: Société Générale, CELESI Group, M-Pay, Usluga,  ICTS Albania, Napoleon Wine & Spirit, Epitech Albania dhe me pjesëmarrjen e 150 studentëve nga fakultete të ndryshme të vendit.

Documentation

Download FeF_-_Note_Concept_en_albanais.docx  (DOCX • 116 KB) Download Programi.docx  (DOCX • 94 KB) Download 1__201703-SGAL_Innovation__and_Digitalization.pdf  (PDF • 680 KB) Download 2__cmg_prezantim.pdf  (PDF • 2 MB) Download 4__USLUGA_PRESENTATION__1_.pptx  (PPTX • 85 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin