Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Forumi Ekonomik Frankofon: 23/03/2017; 09h-12h00, Hotel Rogner

Ne kuader te Pranveres se Frankofonise, Dhoma jone organizon ne bashkepunim me Ambasaden e Frances Forumin e 3 Ekonomik Frankofon- Ndërmarrja në kohën e digjitalizimit dhe të teknologjive të reja me pjesemarrjen e Ambasadorit te Frances, ZBernard Fitoussi.

                                       23 mars 2017, ora 09-12, Hotel Rogner

Jeni te ftuar te prezantoni kompanite tuaja prane studenteve te fakulteteve te ndryshme te vendit (150-200 studente)  

 Prezantimi juaj duhet ti pergjigjet ketyre pyetjeve :

-Çfarë mekanizmash keni krijuar ju për të mbështetur inovacionin ?                                                                           -Cilat janë mjetet që keni krijuar dhe si i përdorni ato ?                                                                                                            -Cilat janë nevojat tuaja për sa u përket kompetencave dhe trajnimeve ? (BNJ)

Jeni te lutur te konfirmoni  deshiren tuaj per te prezantuar kompanine tuaj deri me 28 shkurt 2017, patjeter. Bashkangjitur me shume informacion mbi Forumin

Mbetem ne dispozicion tuaj !

 

 

Documentation

Download FeF_-_Note_Concept_en_albanais.docx  (DOCX • 116 KB) Download FeF_-_Note_Concept_en_francais.docx  (DOCX • 181 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin