Aktualitetet e anetareve

Dhoma

FORUM: PRESENTEZ VOTRE ENTREPRISE

Të nderuar anëtarë,

 

Dëshironi të prezantoni kompaninë tuaj anëtarëve të tjerë si edhe të ftuarëve specialë ?

Për çfarë shërben prezantimi i kompanisë?

Qëllimi i prezantimi është që të ngjalli vëmendjen e partnerëve tuaj, qe ata të duan të mësojnë më shumë për kompaninë tuaj, të rrisë besimin e kompanisë dhe të inkurajojë partenerët qe të punojne me ju. Me pak fjalë, prezantimi i kompanise duhet të tregoje vlerën e shtuar dhe çfarë përfiton një partner nga ky bashkëpunim.

Prezantimi duhet të tregojë një histori që ka një fillim, një vazhdim dhe një të ardhme.

- Kush jeni ju ?

- Cili është vizioni i kompanisë suaj ose përse e keni krijuar ?

- Çfarë ofron kompania ?

- Klientela qe ju synoni?

- Vlera juaj e shtuar në krahasim me konkurencën?

- Cfarë përfitojnë klientët tuaj ?

- Të tjera…

Jeni të lutur të konfirmoni interesin për prezantimin e kompanive tuaja në mënyrë që të pregatisim programin e forumeve !

Documentation

Download Forumi.pdf  (PDF • 103 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin