Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

«Festa e Verës » e 14 Korrikut (Pjesëmarrja me ftesë)

E Mërkurë, 14 korrik 2021 në orën 18:00

Të dashur anëtarë dhe miq!
Do takohemi sërish së shpejti!

Do festojmë 14 korrik-un në prani të Presidentit të Nderit, ShS Ambasadores së Francës, Zonja Elisabeth Barsacq.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin