Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Festa e Muzikës në Tiranë : Koncert CLIO / Këngë Franceze

MUZIKE FRANCEZE

Friday, June 21, 2019 at 9 PM – 10 PM

Tulla Nouvelle - terrace

Pallati i Kulturës, (kati III), Sheshi Skënderbej, 1000 Tirana, Albania

Clio e shpreh, nëpërmjet këngës, shijen e saj për kinemanë e autorit. Ajo shkruan dhe kompozon në frymën e filmit me metrazh të shkurtër. Shkrepjet e momenteve që përvidhen. Fotografia është e vërteta dhe kënga e Clio është “24 herë e vërteta në sekondë”, sipas formulës së Godard në Le Petit Soldat. Që nga kënga e sjellë në formën e artit të 7të, sikur është filmuar me penel. Me penelata të vogla, përshkrim grafik i ndjenjave. Tek ajo, detaji përbën tregimin, dhe prodhon imazhe të rrufeshme.

FALAS

Turne i organizuar nga rrjeti i Aleancave Franceze në Shqipëri, në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Shqipëri.

Tulla Nouvelle – Mbi Operën, hyrja nga shkalla e Institutit Italian të Kulturës

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin