Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Familja "Louis Roederer" ne Tirane

Stafi i Familjes "Louis Roederer" ofroi një mbrëmje degustimi të shampanjave prodhuar nga familja Champagne Louis Roederer ne Pallatin e Brigadave ne Tirane me 29 tetor 2019.
"Louis Roederer" ka ardhur në Shqipëri me ndihmën e Dhomës CCI France-Shqiperi.
Te pranishem ne kete te mbiquajtur koktej franko-italiano-shqiptar ishin ambasadore, ministra, personalitete te fushave te ndryshme, anetare te CCI France- Shqiperi dhe CCI Italiane.
Koktej u organizua nga "Vila Alehandro", partner i familjes "Louis Roederer" në bashkepunim me CCI France-Albanie dhe Dhomen e Tregtisë Italiane.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin