Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENTS] Festa e Verës 2017

CCI Francë  Shqipëri , organizoi më 17 Qershor, tek  Vila  Golem «  Festën e  Verës ».  U mblodhën  rreth 90 persona, ndër të tjerë Znj. Christina VASAK,  Ambasadorja e Francës në Shqipëri, Znj Milena HARITO, Ministër për Inovacionin dhe Administratën Publike, Z. Julien ROCHE, Kryetari yne, Z. Pirro VENGU, Shef kabineti, në  Ministrinë  e Jashtme, Z. Tomi  FRASHERI, Keshilltar i  kryeministrit gjithashtu  dhe  anëtarë  të CCIFA të cilët përfaqësojnë më shumë së katër mijë punonjës në vënd, të shoqëruar nga bashkëshortët e tyre si edhe të ftuar të tjerë e miq të CCIFA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Documentation

Download Communique_de_presse-shqip_fr_17_juinn__2_.docx  (DOCX • 16 KB) Download Mot_du_president-17_juin2_shqippp.docx  (DOCX • 39 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin