Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENTS] Ekspozita e “Cécile & Albana” në Paris

“Maison d’Albanie” në Paris do të mirëpresë një ekspozitë mbi krijimet “Cécile & Albana” nga data 17 qershor deri më 30 qershor 2017. Hapja është parashikuar më 17 qershor në orën 18:00.

Ky aktivitet mbështetet nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë – Shqipëri.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin