Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENTS] Business Club Cocktail with SHPF and CCIFA

CCI FRANCË  SHQIPËRI, në  bashkëpunim  me  Shoqatën Shqiptare të Përfaqësive Farmaceutike, organizoi  më  31  Maj  2017 eventin « Business Club Cocktail with SHPF and CCIFA ».  Ky  event  u  mundësoi  antarëve  të rinj dhe ekszistues te takohen   dhe  të  shkëmbejnë  ekspertizen e tyre me anëtarët e SHPF.  

Me pjesëmarrjen e Presidentit  të  Shoqatës Shqiptare të Përfaqësive Farmaceutike, Z.  Bledar  SHORRI, Z. Julien ROCHE – Presidenti i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri, Znj. Milena HARITO – Ministre për Inovacionin dhe për Administratën Publike, Z. Klodian  RJEPAJ - Zëvendës  Ministër  i  Shëndetësisë, Znj. Mirela  MATA -  Atashe  ekonomik  në  Ambasadën  e  Francës  në  Shqipëri,  gjithashtu të  pranishëm  ishin    anëtarë 

118 mots

 dhe miq  të  CCIFA  dhe  të  SHPF.

Documentation

Download Fletepalosje_CCIFA.pdf  (PDF • 2 MB) Download Speech_of_Julien_Roche_02.docx  (DOCX • 14 KB) Download Speech_of_Julien_Roche.docx  (DOCX • 49 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin