Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Eventi "Turizmi Francez në Shqipëri"

Eventi "Turizmi Francez në Shqipëri" u zhvillua të premten më 26 prill në Golem, Shqipëri. Në prani të Ambasadores së Francës në Shqipëri, znj. Christina Vasak, rreth 25 gazetarë francezë dhe agjenci udhëtimi si "Travel Europe" dhe "Visit Europe" anëtarët dhe miqtë e CCIFA. Falënderojmë "Alehandro Group" për mbështetjen dhe Kryetarin tonë për pritjen e tij të ngrohtë.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin