Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

[EVENT] Webinar Food processing - a possible strategy for Central and Eastern Europe│26/05/2020│ 09:00 CET

Webinar Food processing - a possible strategy for Central and Eastern Europe│26/05/2020│ 09:00 CET

 

Të nderuar anëtarë,

Në kuadrin e bashkëpunimit me kolegët tanë nga dhomat franceze të tregtisë dhe industrisë në Hungari, Poloni, Rumani, Ceki, Sllovaki dhe Kroaci, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në webinar-in me temë  'Transformimi agro-ushqimor - një strategji e mundshme për Evropën Qendrore dhe orientale ’.

Me profesionistë të sektorit nga 7 vendet pjesëmarrëse do të diskutojmë së bashku mbi dinamikën e këtij sektori, sigurinë ushqimore, aksesin në produkte, cilësinë dhe zhvillimin e produkteve të etiketuara.

Data: 26 Maj 2020 në orën 09:00

Ju lutemi klikoni në linkun më poshtë për t'u bashkuar me webinar:

https://us02web.zoom.us/j/87820722291

 Fjalëkalimi: 407258

 

Gjuha e punës: Anglisht

 

CCI France Albanie 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin