Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

[EVENT] Webinaire Regard Business #2 : ''“Procesi i fiskalizimit- Cfarë duhet të mbajnë në konsideratë bizneset?”

Të nderuar anëtarë,

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri në bashkëpunim me Mazars në Shqipëri, anëtar Bordi dhe Thesari i CCI FA, dhe me Dhomën Italiane të Tregtisë, kanë kënqësinë t'ju ftojnë në webinar-in e radhës me temë: “Procesi i fiskalizimit- Cfarë duhet te mbajnë në konsideratë bizneset?”

 • Folësit kryesorë: Julien Roche/Kryetar CCIFA dhe Antonio Nidoli kryetari i CCI italiane
 • Moderator: Teit Gjini/ Managing Partner/ Mazars in Albania & Kosovo

Faza e parë e procesit të fiskalizimit për shitjet Biznes-Konsumator do të jetë efektive duke filluar nga data 1 shtator 2020. Shoqëritë që kryejnë shitje të tilla, duhet të kenë të ngritur dhe të aprovuar strukturën e nevojshme që përmbush parashikimet e Ligjit Nr. 87/2019, datë 18.12.2019 "Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit” përpara kësaj date.

Temat për diskutim:

 • Cfarë është fiskalizimi? - Një vështrim i përgjithshëm
 • Kush janë bizneset që impaktohen nga fiskalizimi?
 • Cfarë ndryshimesh kryesore sjell për bizneset?
 • Procedurat që duhet të ndiqen.
 • Disa aspekte teknike të zgjidhjeve softwerike dhe shoqërive të licencuara për të ofruar shërbimet elektronike të lidhura me fiskalizimin.
 • Afatet e aplikimit.
 • Gjuha e punës: shqip
 • Data: 12/06/2020
 • Ora: 15h00
 • Pjesëmarrja: e hapur dhe e lirë
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin