Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Event: Trajnime mbi praktikën e prodhimit dhe artin e degustimit të verës!

Të nderuar anëtarë,

Në bashkëpunim me shoqatën "Family Wine Albania", ne organizojmë, në gjuhën shqipe, trajnime mbi praktikën e prodhimit dhe artin e degustimit te verës! (Vende të kufizuara në përputhje me rregullat e rrepta të COVID 19).

Trajnimet do të zhvillohen në datat 25.10.2020 - 01.11.2020, në Agritourism "VILA-SHEHI", Tiranë dhe pjesëmarrja është me pagesë. Më poshtë do të gjeni më shumë informacion në lidhje me këto trajnime.

Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj para datës 20/10/2020 në adresën info@ccifa.al ose në  numrin 068 808 7168

Duke shpresuar të shohim shumë prej jush, ne mbetemi në dispozicionin tuaj të plotë për çdo informacion të mëtejshëm.

 

Juaja,

CCI France-Albanie

Documentation

Download PROGRAMI_I_TRAJNIMIT.pdf  (PDF • 1 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin