Aktualitetet e anetareve

[EVENT] Ftese "Sigurimi i cilesise ne mesimdhenien/mesimnxenien e gjuhes frenge"

FTESE

Departamenti i Gjuhes Frenge i Universitetit te Tiranes ne partneritet me Ambasaden e Frances ne Shqiperi, Agjencine Universitare te Frankofonise dhe Dhomen e Treqtise dhe te Industrise France-Shqiperi, ju ~ojne te mermi pjese ne konferencen shkencore me titull:

 

"Sigurimi i cilesise ne mesimdhenien/mesimnxenien e gjuhes frenge: dinamika re reja ne fushen e kerkimit dhe te integrimit ne tregun e punes"

Ju presim ne daten 24 Maj 2018, ne oren 9.00 ne mjediset e Fakultetit te Gjuheve te Huaja te Universitetit te Tiranes, Salla "Evropa ",

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin