Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENT] FORUMI I BIZNESIT FRANCË- BALLKAN 2018

Të nderuar anëtarë dhe miq,

 

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë se në Forumin ekonomik që do të zhvillohet në Beograd, Shqipëria do të prezantohet me dy stenda në Forum: AIDA et CCI France Albanie 

 

​Jeni të mirëpritur të prezantoni produktet tuaja​.

http://www.ccifa.al/single-news/n/event-forumi-i-biznesit-france-ballkan-2018-1/ 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin