Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENT] FORUMI EKONOMIK FRANKOFON I TIRANES

Në edicionin e këtij viti do të marrë pjesë një delegacion i përbërë nga më shumë se 50 aktorë ekonomikë francezë të rajonit të Lionit të interesuar për zhvillimin e shkëmbimeve ekonomike me ndërmarrje shqiptare dhe të rajonit të Ballkanit. Frëngjisht-shqip (përkthim simultan) Pjesëmarrje me konfirmim:                                          9/03/2018, 17h00

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGX9vmZ6JZqGs2ySuQwV4VN8baPs2nWB94jF2fsM9OiO73VQ/viewform

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin