Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENT] Darka: «Goût de France» -  21/03/2018; 20h00

 E mërkurë 21 mars, restorante nga e gjithë bota mblidhen për të shërbyer një menu sipas traditës gastronomike franceze. Në Shqipëri, restorante të shumtë do të marrin pjesë në këtë veprimtari. Në Tiranë një darkë do të organizohet nga dy shefa francezë Sébastien Krieger dhe Marc Payeur, Shefat e Hotelin luksoz “Royal Riviera” me 5 yje në Côte d’Azur në bashkëpunim me shefin dhe stafin e Hotel Plaza. Darka ofrohet kundrejt një pagese, rezervimet kryhen në Hotel Plaza. Tel: +355684052001 . Pjesëmarrja me konfirmim:    21/03/2018; 20h00

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP37Pmb9DUttoVNBuWL_1AJtOfPlwf7cNZabRMESy2acZwFQ/viewform 

                                                   

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin