Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Epitech Albania Open Days - Të apasionuarit pas Informatikes në kërkim të një arsimi...

DITA E INFORMACIONIT 


Të apasionuarit pas Informatikes në kërkim të një arsimi të lartë takohen në ditët e informimit rreth Epitech Albania 

Në 4 nëntor nga ora 10.00 deri në orën 16.00 Epitech Albania do të mirëpresë prindërit dhe studentët në kuadër të ditëve të saj të hapura.
Programi i kësaj dite do të përfshijë :


► Prezantimin e Kurrikulës së Epitech
► Vizita në ambientet e shkollës
► Takime personale me anëtarët e administratës
► Takime me stafin pedagogjik
► Takime me studentët e vitit të parë, për të mësuar më shumë rreth përvojës së tyre
► Informim dhe mundësi regjistrimi në «Ditët e Zbulimit të Epitech Albania »

Mundësinë për të bërë të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me:
► Proçedurat e pranimit
► Mënyra për të financuar studimet tuaja
► Mundësitë e punësimit

Për informacione të mëtejshme ju mund të na kontaktoni nëpërmjet:
Tel: 042 204 104
E-mail: infobalkans@epitech.eu
www.epitech.al
Adresa: Tirana Business Park, Rruga Rinasit – Tiranë-Vorë , Ndërtesa 07, kati i 4-t

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin