Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Energy Expo & Forum 2017, 14-16 Nov, Expocity Albania...

Expocity Albania do te organizoje Energy Expo & Forum ne datat 14-16 Nentor 2017 ne bashkepunim me Ministrine e Infrastruktres dhe Energjetikes se Shqiperise dhe me Bashkine e Tiranes. Ky organizim do te kete nje fokus te veçante ne Energjine e Rinovueshme dhe ne Eficencen e Energjise, ku te gjithe aktoret e tregut te energjise elektrike do te paraqesin produktet dhe sherbimet e tyre.

Forumi Ekonomik do te trajtoje gjendjen aktuale te tregut te energjise elektrike duke perfshire: legjislacionin e ri, mundesite e financimeve dhe investimeve ne fushen e energjise se rinovueshme si dhe eficencen e energjise. Ky panair ka marre nje rendesi dhe vemendje te madhe, duke marre parasysh problematikat qe ka ky sektor ​aktualisht ne Shqiperi. 

Panairi Energy Expo & Forum, do te permbaje workshop interaktive, prezantime etj.

Per nje informacion me te detajuar gjeni bashkelidhur materialin: 

1. Broshuren e eventit

2. Paketat e sponsorizimit dhe pjesemarrjes per panairin

3. Paketat e sponsorizimit  dhe pjesemarrjes per forumin

Mbetemi ne dispozicion per cdo pyetje qe mund te keni ne lidhje me organizimin. 

Web : www.expocity.al

Documentation

Download Energy_Expo___Forum_2017__al_.pdf  (PDF • 578 KB) Download Pakete_Sponsorizimi_e_Pjesemarrjeje_Forumi_AL.pdf  (PDF • 654 KB) Download Pakete_Sponsorizimi_e_Pjesemarrjeje_Panairi_AL.pdf  (PDF • 662 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin