Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Ekspozite personale ''Watercolour Rhapsody"

Kemi kenaqesine te njoftojme per Hapjen e Ekspozites Personale me punime ne Aquarel te piktorit Agron Hasanaj.

Ekspozita hapet ne date 18 Maj ora 19.00 dhe do te qendroje e hapur deri ne date 22 Maj.

 

 

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin