Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

DREKE PUNE - Dhoma Ekonomike e Gruas në Shqipëri dhe CCIFA

Më 07.06.2021 CCI France Albanie në prani të Ambasadores së Francës në Shqipëri, ShS Znj. Elisabeth BARSACQ organizoi një Drekë pune ndërmjet përfaqësueseve të Dhomës Ekonomike të Gruas në Shqipëri të kryesuar nga Presidentja Znj. Antonela HAKO dhe përfaqësuesëve të Këshillit të CCIFA , kryesuar nga Presidenti Julien ROCHE.

Qëllimi i kësaj dreke pune ishte bashkëpunimi me CCIFA (projekte të përbashkëta, lobbying, organizim trajnimesh për kompanitë anëtare të dy shoqatave, etj.) dhe vendosja në kontakt me Dhomën Ekonomike të Gruas në Francë.

Ne do t'ju mbajmë të informuar për çdo të re pas këtij takimi dhe falenderojmë Presidentin tonë për pritjen e tij të ngrohtë.

Këshilli drejtues: 

https://www.ccifa.al/dhoma/keshilli-administrues.html

Dhoma ekonomike e gruas në Shqipëri

https://weca.al/en/themelueset/

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin