Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Drekë me V.I.E në Shqipëri - Volunteering for International Experience (VIE).

Me dëshirën per  t’ju uruar një verë të bukur, një drekë u organizua me V.I.E në Shqipëri ; (Volunteering for International Experience), te djelën, 23 korrik 2017

 

Me praninë e Znj Christina VASAK, Ambasadore e Francës në Shqipëri Znj. Mirela KUMBARO, Ministre e Kulturës, Znj Inva MULA, Soprano, Z. Julien ROCHE, Kryetari i CCI FA, dhe gjithashtu mbi 10 V.I.E që punojnë në Shqipëri prej më shumë se 1 vit.

 

Dreka u ofrua nga Kryetari ynë Z. Julien Roche.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin