Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Dorëzim i maskave mbrojtëse të prodhuara në Berat

Dorëzim i maskave mbrojtëse të prodhuara në Berat nga  kompania #Marlotex kryetarit të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri, z. Julien Roche, më 24 prill.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin