Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Darkë falenderimi e mirënjohjeje, ofruar nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë Shqipëri

Një darkë falenderimi e mirënjohjeje, ofruar nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë Shqipëri, ndaj trupës së dytë të 60 zjarrfikēsve francez të cilët ishin ndër të parët e angazhuar pas tërmetit të 26 nëntorit. Mirënjohje bashkombasve tanë nga Kosova, miqve Francez, Italian e të çdo shteti tjetër të cilët nuk hezituan, si gjithmonë, t'i gjenden pranë Shqipërisë në këtë fatkeqësi kombëtare.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin