Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë  •  Dhoma

[CONFERENCE] "World Diabetes Day" - SANOFI ALBANIA in collaboration with CCI France-Albania...

SANOFI ALBANIA, anëtar i CCI France Albania organizoi konferencën "Dita Botërore e Diabetit" tek Hotel Rogner më 14 nëntor 2017.

Me praninë e Ambasadores Franceze në Shqipëri, zonja Christina Vasak, personalitete të  politikës dhe specialistë të kujdesit shëndetësor.

Objektivat e këtij eventi ishin sensibilizimi i popullatës për diabetin dhe Sanofi tregoi se është një partner i rëndësishëm në menaxhimin e diabetit në Shqipëri.

Ky event u organizua në bashkëpunimin me CCI France-Albanie.

Fotografitë u realizuan nga Blerta Zeqiri Photography! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qo0gbwVtAZc --- ((Minute - 48 : 16)

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin