Aktualitetet e anetareve

Concert de la pianiste franco-albanaise Manjola Camuset-Trebicka

Concert de la pianiste franco-albanaise Manjola Camuset-Trebicka se tiendra le vendredi 22 janvier, à 19h00, dans le hall du théâtre de l'Opéra de Tirana.

Koncerti i pianistes franko-shqiptare Manjola Camuset-Trebicka do të zhvillohet ditën e premte, 22 janar, ora 19:00, në hollin e Teatrit kombëtar të Operës dhe Baletit në Tiranë.

 

JPEG

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin