Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi  •  Actualités

CHILDREN'S DAY • Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana do të shndërrohet në arenën e argëtimit për miqtë tanë të vegjël

në këtë ditë dedikuar për ta, duke ju ofruar:

• Përzgjedhje e gjerë gatimesh

• Personazhe të Disney

• Program argëtues

(kërcime në grup; muzikë; zbukurime fytyre)

——————————————————

1.950 Lekë (për fëmijë dhe të rritur)

Fëmijët 0-3 vjec, janë falas, por duhet të shoqërohen nga një i rritur pjesmarrës!

——————————————————

1 Qershor 2019 || 11:30 - 14:00 || Zona e Kopshtit

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin