Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

CEO i OTP Bank Albania, z. Bledar Shella, CFA zgjidhet kryetar i Bordit Mbikëqyrës i Albanian Association of Banks

CEO i OTP Bank Albania, z. Bledar Shella, CFA zgjidhet kryetar i Bordit Mbikëqyrës i Albanian Association of Banks / Shoqata Shqiptare e Bankave
Gjatë mbledhjes së zhvilluar më 15 prill 2021 u votua për kryesinë dhe anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të Shoqatës.
I urojmë suksese kryetarit të ri, CEO së #OTPAlbania!

#MeantForGreatness #OTPBankAlbania #corporatepride #leadership #OTPBank

Lajmi është publikuar edhe nga Shoqata Shqiptare e Bankave dhe mund ta lexoni në linkun në vijim:

https://lnkd.in/equmsGu

 

Burimi: OTP Bank Albania

www.linkedin.com/company/otp-bank-albania/

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin