Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Business Booster Forum - Lidhuni me rrjetin e parë francez të kompanive jashtë vendit - 23/24 qershor 2020

Të nderuar anëtarë, 


Ju lutemi  të gjeni më poshtë ftesën për t'u bërë pjesë e një webinari me temë: Business Booster Forum - Lidhuni me rrjetin e parë francez të kompanive jashtë vendit

 

Ky është një event  falas - 100% në internet me webinar-e teknike dhe një program takimesh të BtoB me ekspertë nga rrjeti ynë i dhomave franceze jashtë vendit. Regjistrohuni dhe diskutoni mundësitë për biznesin tuaj kudo në botë!

 

Business Booster Forum  do të mbahet në datat 23-24 qershor 2020

 

Regjistrohu:  boosterforum.fr 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin