Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

“Business Booster Forum #2"

Sfidat e tregtisë së jashtme dhe tërheqja e tregut francez për investitorët e huaj / si pjesë e webinarëve tanë "Regard International"

 • e mërkurë 10 mars
 • 9:00 – 9:45
 • falas – 100% online

FOLËSIT:

 • Franck RIESTER

Ministër për Europën dhe Punët e Jashtme / Përgjegjës për Tregtinë e Jashtme dhe Atraktivitetin

 • Renaud BENTEGEAT

President i CCI France International

 

Lidhuni me rrjetin kryesor të ndërmarrjeve franceze jashtë vendit:

https://www.boosterforum.fr/fr/businessboosterforum/Accueil/?utm_medium=email&utm_source=uccife&utm_content=Business+Booster+Forum+%232+-+Participez+au+Webinaire+d%27ouverture&utm_campaign=

 

PËRSE TË MERRNI PJESË NË BBF2 ?

 • Merrni pjesë në webinare teknike dhe industriale
 • Merrni pjesë në dëshmi nga më shumë se 50 folës të nivelit të lartë
 • Diskutoni në takimet BtoB me ekspertë të CCI FI nga më shumë se 60 vende
 • Kuptoni evolucionin e tregjeve tuaja të synuara
 • Identifikoni mundësi të reja  
 • Diskutoni me kontraktorët kryesorë francezë të vendosur jashtë vendit
 • Përshtatni pozicionimin tuaj
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin