Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

“Bring Your Business t☀️ Albania 2020”- Broshura më e re e AIDA-s

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, AIDA publikon broshurën më të re online “Bring Your Business to Albania 2020” të cilën mund ta shfletoni në linkun: http://aida.gov.al/bring-your-business-in-albania-2020/

Broshura përmban informacione mbi arsyet pse të investosh në ???????? Shqipëri, ligjin mbi investimet strategjike dhe investimet e huaja????, skema 1 Euro si edhe incentivat për sektorët potencial, si: ☀️energjia, ????turizmi, ????agroturizimi, ????manifaktura, ????bujqësia dhe për Zonat e Teknologjisë dhe Zhvillimit Ekonomik (TEDA).

Burimi: https://www.facebook.com/investinalbania

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin